Grafisk layout

Få hjælp til grafisk layout af dine opgaver. Både til trykte opgaver eller til design af online markedsføring. Print & Grafik er din totalleverandør af alt lige fra grafisk design og webdesign til alt i tryk.

Grafik layout såsom logodesign, layout af tryksager og den grafiske linie igennem alt grafisk design til din virksomhed er af vigtig betydning. Grafisk layout er virksomhedens ansigt ud ad til og skal signalere troværdighed, professionalisme og godt håndværk. Derfor er det vigtigt, at dit grafiske layout sidder lige i skabet i al din markedsføring – uanset om det er grafisk layout til tryksager, online markedsføring webdesign, bannere og lignende.


Dygtige grafikere

Hos Print & Grafik sidder vores dygtige grafikere altid klar til at hjælpe dig med del- eller totalløsninger til din virksomhed. Grafisk layout er bare én af vores mange spidskompetencer. Opsætning af logo, annoncer, reklame, brochuremateriale, brevpapir og ikke mindst visitkort kræver en samlet strategi indenfor grafisk layout. Det står vi til enhver tid klar til at hjælpe dig med som virksomhed eller privatperson. Gør du brug af vores grafikere forpligtiger du dig ikke til at få trykt din opgave hos Print & Grafik. Vi sender gerne den trykklare opgave videre til en anden leverandør inden trykning, såfremt du ønsker det. Uanset om det er grafisk layout, tekstbearbejdning, storformat print eller online markedsføring så som webdesign, står vi klar til at assistere dig.


Filer til tryk

Vi modtager også gerne færdige filer med grafisk layout på PDF-fil klar til trykning. Du kan fremsende din fil på mail til os på info@printgrafik.dk eller aflevere opgaven på en CD, DVD eller på en USB-stik. Vi foretrækker at modtage trykklare PDF-filer, men hjælper også gerne med konvertering af filer fra f.eks. Excel, Word-dokument, PageMaker eller PowerPoint præsentationer. Vi håndterer al grafisk arbejde med stor omhu og sikrer dig altid de bedste digitale tryksager og online layout.

Print & Grafik er din totalleverandør af tryksager, grafisk layout og Webdesign – og altid til den rigtige pris.