Information

Hos Print & Grafik er du ikke bare et nummer i rækken. Som trykkeri sætter vi en stor ære i at behandle dine tryksager med stor omhu.

Hos Print & Grafik vil du altid møde et højt fagligt kvalificeret mandskab af trykkere, grafikere og layoutere. Vi elsker simpelthen tryksager og det vil du kunne mærke, når du handler hos os. Som trykkeri sætter vi en ære i at producere de bedste produkter på markedet uanset om det drejer sig om løsblade, konvolutter, storformat print eller personlige fotokalendere. Hos Print & Grafik er hver en tryksag vigtig.

Vi har på vores trykkeri investeret i markedets bedste maskiner og sikrer os dermed at vi kan levere topkvalitet til dig uanset, hvilket tryksag du end måtte ønske. Vi sikrer dig bedst muligt grafisk design og et layout du bliver stolt af. Vi er stolte af at være totalleverandør i alt indenfor tryksager og online markedsføring til erhverv samt private. Vi er desuden underleverandør til både trykkeri, bureauer og reklamebureauer. Ingen opgave er for stor eller for lille og har du specialopgaver, så står vi klar med råd og vejledning til, hvordan du kan opnå det bedst mulige resultat.

Print & Grafik sætter en ære i at designe og finde på optimale løsninger for alle vores kunder. Vi er et innovativt og moderne trykkeri, der også leverer håndmalet abstrakt kunst og moderne hjemmesider. Vi strækker os vidt på kompetencer, men bliver aldrig større end at hver en kunde tæller. Hver en kunde er lige vigtig for vores trykkeri og det vil du kunne mærke, når du køber tryksager hos os.

Vi står klar til at hjælpe dig med enhver form for tryksag og kan kontaktes på
tlf. 98 33 50 94 eller mail info@printgrafik.dk