Konvertering af filer

Print & Grafik konverterer gerne dine filer til trykklare pdf-filer. Konvertering af filer kan spare dig tid og sikrer dig professionel håndtering af dine dokumenter.

Print & Grafik er din totalleverandør af alt indenfor tryksager, hjemmesider og udstillingssystemer. Vi hjælper med layout, design og tekstbearbejdning. Har du imidlertid problemer med selv at konvertere dine filer til trykklare pdf-filer, så send dem i stedet til os og vi klarer opgaven for dig.

Konvertering af filer til trykklare pdf-filer sikrer dig at du ikke mister indhold i din fil. Filkonvertering til pdf er altid en god løsning inden tryk eller online annoncering, således at vi sikrer godkendelse af det helt rigtige indhold.

Konvertering af filer er blot en af de mange tilbud vi har til vores kunder i bestræbelsen på at være totalleverandør i alle slags løsninger indenfor tryksager og online markedsføring. Prisen for konvertering af filer afhænger af fil-type og om der evt. skal laves ændringer/ tilretninger.

Ved konvertering af filer kan vi som udgangspunkt håndtere dokumenter fra følgende programmer:

  • InDesign
  • PhotoShop
  • Illustrator
  • Word
  • Publisher
  • Excel
  • PowerPoint

Print & Grafik klarer din filkonvertering for dig, så du kan tænke på andre mere vigtige ting i din virksomhed. Konvertering af filer kan være den sidste lille detalje du lige mangler inden du kan søsætte et projekt af den ene eller anden art. Vi hjælper dig med at forvandle dit dokument til den ønskede pdf-fil.

Vi laver også konvertering af filer for private og er ligeledes klar til at tilbyde hjælp indenfor områder som design af hjemmesider, tryk af lærredsprint eller tryk af løsblade. Vores kompetencer rækker vidt og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Ud over konvertering af filer er det også muligt at få hjælp til layout af tryksager – både til private og tryksager til erhverv.