Layout af tryksager

Print & Grafik hjælper gerne med layout af tryksager.
vi layouter gerne din opgave og sikrer dig bedst mulige kvalitet indenfor print og grafisk design.

Print & Grafik er din totalleverandør i alt fra layout af tryksager til filkonvertering, annonceopsætning og tryk af alt fra brevpapir til visitkort, udstillingssystemer og anden form for storformat print. Vi sikrer dig en professionel behandling i layout af tryksager fra ordre ind til ordre ud uanset omfanget af din opgave og din reklame. Layout af tryksager er blot én af de mange specialiserede opgaver vi tilbyder som trykkeri. Vi har et stort udvalg af tryksager til erhverv:


Layout og finjustering af grafisk design

Tryklayout og annonce layout klares med stor omhu af en grafisk designer her hos Print & Grafik. Du er ikke forpligtet til at få trykt dine tryksager hos Print & Grafik, hvis vi layouter og står for det grafiske design af din opgave. Efter færdiggjort layout af tryksager fremsender vi gerne trykklar fil til dig, hvis du ønsker en anden leverandør skal stå for trykningen. Vi behandler enhver forespørgsel af layout af tryksager med stor omhu uanset om vi er del- eller totalleverandør af din opgave.

Layout af tryksager, reklame, webdesign og grafisk design udarbejdes altid i tæt dialog med kunden, således at vi altid sikrer os det bedst mulige resultat. Det er naturligvis også muligt at sende færdige filer til os, som er klar til trykning. Det kan enten være via vores mail, på CD, DVD eller USB key.


PDF-filer eller andet format

Hos Print & Grafik foretrækker vi at modtage layout af tryksager på færdige PDF-filer klar til tryk, men andre filformater kan typisk også bruges. Kontakt os for yderligere information, hvis du ønsker at trykke ud fra f.eks. Word-dokument, Excel-fil, PowerPoint præsentation eller PageMaker dokument.

Allerede eksisterende grafisk layout kan også rettes til og justeres i samarbejde med os, såfremt du ikke er helt tilfreds med dit eget grafiske design. Har du en reklame, der blot kræver lidt justering af det grafiske design er vores grafiker også behjælpelig med dette. Layout til tryksager og anden markedsføring skal altid være 100% i orden, så vi stopper ikke før du er tilfreds med det visuelle design. Vi ved at layout til tryksager er vigtig for dig til formidling af dit budskab.

Print & Grafik er ud over layout af tryksager og hjælp til logodesign også behjælpelig med enhver form for grafisk layout til online markedsføring. Se nærmere her for yderligere detaljer omkring logo design og design af hjemmesider.