Digitaltryk på Canon Imagepress 10000VPDigitaltryk

Billig digitaltryk i topkvalitet til hurtig levering. Markedets billigste priser på digitaltryk, uden at gå på kompromis med kvalitet, service og leveringstid. Hos Print & Grafik er det hele inklusiv i prisen.
Hurtig genoptryk på nogle af markedet bedste maskiner.

Vi benytter hos Print & Grafik en Canon ImagePress 10000VP trykmaskine, som er Canon’s flagskib indenfor digitaltryk.Trykkvaliteten ligger meget tæt på offset og det er typisk kun fagfolk, der kan se forskel på vores digitaltrykte opgaver og offsettrykte opgaver.

Vi fik som en af de første i Danmark leveret vores Canon ImagePress 10000VP i juni 2016 og både vi og vores kunder er imponeret over den meget flotte kvaliteten maskinen leverer.

Med digitaltryk kan vi trykke på papir i gramvægte fra 70 g. til 350 g. (op til 450 my) på et hav af forskellige medietyper og på arkformater op til 487×330 mm. Vi trykker naturligvis også på struktureret papir.

Alt papir vi lagerfører hos Print & Grafik er enten FSC-mærket, Svanemærket og/eller genbrugspapir.


Lave priser og lynhurtig levering

Digitaltryk muliggør lynhurtig levering – også dag til dag levering, hvis det skal gå rigtig hurtigt, med mulighed for afhentning/afsendelse samme arbejdsdag vi har modtaget din bestilling.

Husk dog altid at tage kontakt til os for at høre om det kan lade sig gøre ved den pågældende opgave.

Digitaltryk er typisk billigst ved oplag op til ca. 1-2.000 stk., men det afhænger meget af opgaven.

Ved visitkort er det f.eks. stadig rentabelt at producere 10.000 stk.


Fleksibilitet

Fleksibiliteten i digitaltryk er meget stor. Det er f.eks. muligt at samtrykke 10×200 stk. løsblade til næsten samme pris som 1×2.000 stk.

Print & Grafik kan også påtrykke variable data på din tryksag – f.eks. navn, adresse og nummerering direkte på tryksagen.

Print & Grafik tilbyder et stort udvalg af digitaltrykte produkter fx konvolutter, visitkort, kalendere og brochurer, men også storformat print i form af plakater, bannere og roll-up systemer m.m.


Slut med forældede tryksager

De fleste virksomheder kender sikkert problemet med tryksager der bliver forældede, inden de når at blive brugt, men den problematik er slut med digitaltryk.

I stedet for at indkøbe samme tryksag til eksempelvis 1 år, kan du nu nøjes med at få trykt det antal der skal bruges indenfor den nærmeste fremtid – og selvfølgelig stadig til en meget fornuftig stykpris.

Bliver beholdningen af tryksager lav, så genoptrykkes blot et nyt oplag i passende antal.

Stor faglig ekspertise, gode, stabile trykmaskiner der leverer høj kvalitet, hurtig levering, god service og markedets bedste priser. Det er hvad Print & Grafik kan tilbyde dig og din virksomhed. Bedre bliver det ikke. Prøv os til din næste tryksag.

Ud over de "almindelige" tryksager, der primært henvender sig til erhverv, tilbyder vi også en lang række storformat print samt mere personlige printopgaver, så som håndtegnede portrætter trykt på lærred, fotoforstørrelser og personlige foto-kalendere samt fotokrus m.m.
Print & Grafik tilbyder alt indenfor tryksager.