Kontaktinformation

Print og Grafik - Trykkeri i NordjyllandPrint & Grafik er et professionelt trykkeri indenfor alle former for tryksager. Print, reklame og markedsføring til private og erhverv i hjertet af Nordjylland.

Print & Grafik er din totalleverandør indenfor enhver form for tryksager. Et professionelt trykkeri i hjertet af Nordjylland, tæt ved Aalborg, der altid garanterer dig tryksager, reklame og markedsføring, print, messestande og grafisk layout i topkvalitet. Vi har naturligvis hurtig levering og nogle af markedets absolut bedste priser.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med enhver form for opgave – både som privatperson, som virksomhed og som underleverandør til trykkeri og bureau. Lad os gøre en forskel for dit hjem, din virksomhed eller for dine kunder. Vi er totalleverandør af alle tryksager lige fra storformat print, håndtegnede portrætter og bannere. Vi designer hjemmesider og laver personlige fotokalendere.

Som underleverandør for en lang række trykkerier, bureauer og reklamebureauer har vi naturligvis både maskiner og mandskabet i top. Årevis af erfaring, spidskompetencer og en sand interesse for tryksager har placeret os blandt de bedste på markedet.

Vi glæder os til at levere tryksager til dig af bedste kvalitet.

Åbningstider:
Mandag til onsdag, fra klokken
9.30  -  17.00
Torsdag fra klokken
9.30  -  18.00
Fredag fra klokken
9.30  -  15.30
Lørdag til søndag er der lukket
Print & Grafik
Aalborgvej 1
9575 Terndrup
Tlf. 98 33 50 94
Mail: info@printgrafik.dk
Bank: Spar Nord
Reg nr. 9102
Konto nr. 456 334 1934
Ved betaling via bankoverførsel, bedes du venligst skrive faktura nr. i overførslen