Salg til trykkerier
og bureauer

- Print & Grafik som din underleverandør

Lad Print & Grafik blive din underleverandør af professionelle tryksager. Vi leverer til trykkerier, bureauer og reklamebureauer. Vil du være én af dem?

Over halvdelen af Print & Grafik’s tryksager produceres, hvor vi fungerer som underleverandør for reklamebureauer, andre trykkerier, tryksagsbrokere eller lignende. Dette er naturligvis grundet vores store faglige kompetence, vores mange ”år på bagen” og vores hurtige leveringstid.

Som totalleverandør af alle opgaver indenfor professionelle tryksager og online markedsføring ved vi her hos Print & Grafik, hvor hurtigt ordrerne kan komme ind. Vi ved at deadlines og leveringstid er vigtig for kunden og derfor altid skal overholdes. Lad Print & Grafik være din underleverandør af specialiserede og professionelle løsninger indenfor digitaltryk, grafisk design, layout og online markedsføring.


Underleverandør af tryksager

Med Print & Grafik som underleverandør af professionelle tryksager af høj kvalitet kan I som bureau eller trykkeri tilbyde totalløsninger til jeres kunder, hvor I ellers måtte tak nej grundet tidspres. Med Print & Grafik som underleverandør får I tryksager trykt på nogle af markedets bedste maskiner og vi leverer altid tryk i topkvalitet.

Som trykkeri, bureau eller reklamebureau kan I måske tilmed øge jeres portefølje med nye og spændende produkter fra Print & Grafik. Vi leverer alt fra de mere almindelige tryksager så som brevpapir, visitkort, konvolutter og brochurer til storformat print, håndtegnede portrætter, personlige fotokalendere og et hav af fotoprodukter. Vores kompetencer strækker vidt.


Sammen sikrer vi netop din kunde et stort udvalg

  • Sammen kan vi tilbyde jeres kunder et bredt udvalg af
    udsøgte produkter indenfor professionelle tryksager.
  • Sammen kan vi sikre jer tryksager af høj kvalitet
    leveret til tiden til jeres kunder.
  • Sammen kan vi sikre jer en plads i hjertet hos netop
    jeres kunde fordi I altid holder, hvad I lover.

Som underleverandør afsender Print & Grafik altid jeres tryksager til kunden i neutral emballage og med jer som afsender. Med Print & Grafik som underleverandør er alt pakket og klart og ikke mindst leveret til tiden. Sammen kan vi gøre en forskel for jer som trykkeri, bureau eller reklamebureau. Sammen kan vi gøre en forskel for jeres kunder….

Ønsker I som trykkeri, bureau eller reklamebureau at benytte Print & Grafik som underleverandør af professionelle tryksager, så kontakt os på tlf. 98 33 50 94 eller på mail info@printgrafik.dk og så finder vi sammen den løsning, der matcher jeres behov.

Vore storkunder kan opnå ekstra gode rabatmuligheder hos os. Rabatsatsen fastsættes ud fra jeres samlede tryksagsbehov. Jo mere du køber hos os, jo højere rabat kan vi give.