Get Adobe Flash player

Print & Grafik leverer, ud over tryksager af høj kvalitet, også hjemmeside design, søgemaskine optimering (SEO), online visitkort, web  bannere, og andre IT-løsninger.

Print & Grafik har specialiseret sig i udvikling og design af hjemmesider. 

Vi matcher altid vores kunders behov, når det gælder hjemmeside design. Så om du ønsker en interaktiv hjemmeside i Flash, som er ud over det sædvanlige eller en solid løsning med et åbent CMS-system som f.eks. WordPress - eller en kombineret løsning - så står vores dygtige inhouse hjemmeside designer klar til at opfylde dine ønsker med design af din hjemmeside.

Hjemmeside design er ofte en meget personlig process, som vi udfører i tæt samarbejde med vores kunder. 

Derfor ligger vi stor vægt på at have en grundig dialog, og veje forskellige idéer og forslag i et åbent og ærligt samarbejde. 

På den måde kan vi sikre at du som kunde, får det helt rigtige resultat ud af vores samarbejde.


Samarbejdet med kunden

Hjemmeside design, uanset indhold, foregår altid i et tæt samarbejde med kunden.

Design af hjemmesider og online markedsføring i form af bannerreklamer kan også gøre en stor forskel for din virksomhed. Det handler om at gøre sig synlig – også når det gælder online markedsføring.

Print & Grafik laver også reklame-bannere, som du kan bruge i reklamekampagner på nettet. Både traditionelle JPG- og GIF-bannere, men i særdeleshed også interaktive bannere i Flash. Med Flash-bannere, kan du, ligesom med visitkort-siderne, få mere information komprimeret ned på mindre plads.

Vi tilbyder også bannerreklamer, der fungerer interaktivt. Ved hjælp af f.eks. innovative menu-designs, kan der bygges en mindre ”produkt hjemmeside” op inden i et banner. Det er blandt andet muligt at lave brugerflader der ikke behøver klik med musen for betjening.

Design dine hjemmesider sammen med Print & Grafik og opnå den visuelle markedsføring du altid har drømt om som virksomhed. Web design er nemlig et af vores mange specialer til både private og erhverv.


Online markedsføring

Print & Grafik kender vigtigheden af online markedsføring, og en god søgemaskineoptimering (SEO).

Din hjemmeside er et vigtigt kort i din kamp om kunderne. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde netop de løsninger, der er med til at gøre din hjemmeside mere betydelig i din branding og markedsstrategi.


Vi hjælper gerne både med vejledning omkring SEO (søgemaskineoptimering) og også gerne selve udførelsen af SEO, så du kan komme godt op i søgningerne på google. Vi kan også være behjælpelig med vejledning, grafisk-design og brug af blogs og facebook-sider.
Det kan f.eks. være en stor hjælp for mange virksomheder, der sælger produkter til private, at have en solid facebook-side, der hjælper med at indfange nye interesserede kunder.

Hvis du ikke har tid og/eller mulighed for at sætte dig ind i at lave SEO arbejdet (søgemaskineoptimering) selv, kan du  naturligvis få os til at gøre arbejdet for dig.
Løbende SEO optimering, f.eks. hver uge eller et par gange om måneden, alt efter behov, kan ofte gøre underværker for din hjemmesides Google-rangering og dermed antallet af besøgende din side får.
Det er dog vigtigt at pointere at der ikke kan gives nogen garanti for en side-1 placering, da der er stor forskel på hvor stor konkurrencen er på de forskellige søgeord og alle vil naturligvis gerne lille i toppen.
Søgemaskineoptimering er også en løbende proces, både i kraft af at en vis procentdel af dine konkurrenter ofte løbende optimerer deres egen side og at Google løbende foretager ændringer i hvordan Google søgemaskinen vælger at tolke søgemaskineoptimeringen.
Du kan skrive og høre nærmere om SEO på email: info@printgrafik.dk eller ringe til os inden for vores åbningstider, på telefon: 98 33 50 94

Dit hjemmeside design kan også suppleres med andre visuelle tiltag som print og udstillingssystemer, QR-koder, så folk kan komme direkte ind på din hjemmeside, når de scanner en QR-kode til en messe, eller på en reklameplakat.
Prøv også vores layout af tryksager, logo design eller vores tryksager til erhverv. Eller tag en snak med os, om hvordan du kan få flere besøgende på din hjemmeside, ved at bruge social-virale online kampanger.

De mobile enheder

Vi ser i stigende grad, at hjemmesider besøges fra mobile enheder.

Det er ikke længere kun forretningsfolk på farten, eller teenagere der surfer i frikvarteret. 

I dag ser vi, at flere og flere folk bruger deres smartphones og tablets, til at surfe på nettet. Både når folk er hjemme i sofaen, på vej i bussen, ja sågar på arbejdet. Derfor er det vigtigt at man tænker over, om ens hjemmeside er mobil-venligt.

Et standard hjemmeside design, lavet hos Print & Grafik, er ALTID lavet med henblik på mobil visning. 

Alt efter din sides indhold, og målgruppe, vil vi i samarbejde med dig, forsøge at fastslå hvor stor vægt vi skal ligge på optimering til mobile enheder. Vi har mulighed for at lave totale skalerbare hjemmesider, der passer til alle platforme, eller forskellige udgaver af en hjemmeside, så den vises unikt på forskellige mobile enheder. Det er alt sammen noget vi tager stilling til, når vi i samarbejde udformer din hjemmeside.


Design af hjemmesider

Fanger din nuværende hjemmeside folks opmærksomhed?

Det kan være du allerede har en hjemmeside, men har du overvejet om din nuværende hjemmeside overhovedet tjener sit formål? En hjemmeside skal ikke kun være nyttig, oplysende og flot at se på. Før nogen overhovedet kan sætte pris på det arbejde der er gjort med indholdet på din hjemmeside, er det vigtigt at din forside er i stand til at fange folks opmærksomhed. Normalt vil en besøgende bruge meget kort tid på din hjemmeside, og hvis personen ikke har fundet det han eller hun leder efter, eller noget andet der kan fange opmærksomheden, skal du ikke regne med at et besøg varer meget længere end 20 sekunder. Med andre ord, det gælder om, at få folk til at se det de søger efter, når de kommer ind på din side, eller på anden vis fange deres opmærksomhed på en eller anden måde, så du holder dem “fanget” i mere end 20 sekunder.

Det kan være med en interessant grafisk opsætning, optimeret visning af dine mest brugte produkter, eller sågar underbevidste virkemidler som form og farve, for at stimulere folks besøg, og holde dem på siden. Har du først “fanget folk”, er sandsynligheden for at de kigger videre på din side væsentlig større.Få et online visitkort.

Print & Grafik tilbyder design af hjemmesider som et 
“online visitkort”, designet efter tidens trends.


Et online visitkort, er et specialdesignet website, som er bygget op omkring en enkelt indholds-side, eventuelt med et par enkle undersider. Formålet med denne slags sider, er at give dine kunder muligheden for at søge og finde information om dig og din virksomhed hurtigt og nemt, uden at miste overblikket over hvad der er relevant.
Et online visitkort kan hurtigt vise dine kontaktinformationer, åbningstider og anden nyttig information til dine kunder. Design af hjemmesider til netop det formål behøver dog langt fra være kedelige, tværtimod! Selvom der ofte kun er tale om en enkelt side, er der stadig mulighed for at programmere en del indhold og funktioner ind i siden. F.eks. sammenfletning med dine facebook-, twitter- og Google+ profiler. Tanken bag denne slags sider, er at komprimere så meget indhold som muligt ned på en enkel og overskuelig side, og give kunden en side der er til at overskue, og som ikke behøver vedligehold.Skriv til os, og få et uforpligtende tilbud på:
INFO@PRINTGRAFIK.DK
eller ring på telefon
98 33 50 94
Vi står altid klar med et godt tilbud til dig